Liikennevaloasiantuntija, Kaupunkisuunnittelun telematiikkaryhmä
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Haluatko liittyä mukaan rakentamaan huomisen infraa?

Haemme kahta liikennevaloasiantuntijaa Kaupunkisuunnittelun telematiikkaryhmään. 

Mitä tarjoamme

Liikennevaloasiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat muun muassa liikennevalojen ohjelmointitehtävät, RMS järjestelmän pääkäyttäjän tehtävät, liikennetekniset selvitykset, älyliikenneratkaisujen asiantuntijatehtävät sekä liikennelaskentaan liittyvät kehitystehtävät. Työskentelet liikennevalojen ylläpidon sekä erilaisten älykkään liikenteen hankkeiden parissa, joissa saat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallasi uudenaikaisia toimintatapoja projekteissasi. 

Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet urapolullasi, joita on mahdollista muokata myös toiveidesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita kiinteän toimipisteesi näistä vaihtoehdosta: Oulu, Vantaa, Turku ja Tampere. Työsuhteesi on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme?

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme (rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa (esim. automaatio- tai ohjelmistoinsinööri). Tunnet liikennevalojärjestelmät ja olet tehnyt niihin liittyviä ohjelmointitehtäviä. Olet työskennellyt asiakasrajapinnassa asiantuntijaroolissa ja pystyt tuomaan oman kokemuksesi kautta ratkaisuja erilaisiin kehityshankkeisiin. 

Arvostamme telematiikajärjestelmien tuntemusta ja kokemusta liikennevalojen ylläpitotöistä ja halua oppia ja ottaa haltuun uusia tekniikoita liikennejärjestelmän eri osista. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa yksikön päällikkö Mikko Rasi, 050 560 8478 tai mikko.rasi@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi, sähköposti riittää. Haluaisimme kuulla myös osaamisestasi ja miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa, Oulu, Turku, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1447131
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa