(Poistunut julkaisusta)

Liikennetutkija
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Liikennetutkimukset -ryhmä vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmään liittyvistä tutkimuksista, liikennejärjestelmän tilan seurannasta, joukkoliikenteen tutkimuksista ja tilastoista sekä tutkimusmenetelmien kehittämisestä ja tietopalvelusta.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi

LIIKENNETUTKIJAA

paikkatietotehtäviin ja tutkimusprojekteihin 31.12.2020 saakka.

Olet päävastuussa liikennetutkimusryhmän paikkatietotehtävistä, jotka liittyvät joukkoliikenteen ja koko liikennejärjestelmän tutkimuksiin sekä erilaisiin tilastoaineistoihin. Osallistut myös erilaisiin liikennetutkimusprojekteihin ja niiden tulosten raportointiin.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, paikkatietoanalyysin ja siinä tarvittavien ohjelmistojen (esim. MapInfo, ArcGis) sekä MS Office-ohjelmien osaamista. Lisäksi arvostamme englannin kielen, projektinhallinta-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
Tehtävä alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Liitä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mukaan hakemukseen.

Tehtävä antaa näköalapaikan Helsingin seudun liikennejärjestelmään ja sen kehitykseen. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 7.3. kello 9–13 ja perjantaina 15.3. kello 9–11 ryhmäpäällikkö Marko Vihervuori, puh. (09) 4766 4382.