(Poistunut julkaisusta)

Liikennetutkija
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Liikennetutkimukset -ryhmä vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmään liittyvistä tutkimuksista, liikennejärjestelmän tilan seurannasta, joukkoliikenteen tutkimuksista ja tilastoista sekä tutkimusmenetelmien kehittämisestä ja tietopalvelusta.

Haemme

LIIKENNETUTKIJAKSI

dataorientutunutta tutkijaa, prosessien ja tietoaineistojen kehittäjää. Työsi alkaa vetovastuulla matkustajalaskennan kehittämisprojektissa, jossa jalostetaan useista eri lähteistä kerättäviä matkustajalaskentadatoja yhtenäisessä muodossa mahdollisimman hyvin käytettäviksi HSL:n tietovarastoa hyödyntäen. Tehtäväsi pääsisältö on jatkossakin erilaisten datojen jalostaminen ja hyödyntäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä HSL:n eri osastojen ja asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. insinööritieteen, matematiikan tai tilastotieteen alalta), tilastollisen analyysin ja siinä tarvittavien ohjelmistojen (esim. SAS ja R) sekä MS Office-ohjelmien osaamista. Kokemus koneoppimisesta tai tekoälystä ja paikkatieto-osaaminen ovat eduksi. Lisäksi arvostamme projektinhallinta-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävä alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Liitä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mukaan hakemukseen.

Tehtävä antaa näköalapaikan Helsingin seudun liikennejärjestelmän tilaan ja sen kehitykseen. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 7.3. kello 9–13 ja perjantaina 15.3. kello 9–11 ryhmäpäällikkö Marko Vihervuori, puh. (09) 4766 4382.

Hakuaika päättyy 18.3.2019 16:00