(Poistunut julkaisusta)

Liikennetarkastaja
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme Joukkoliikenteen toimintaedellytykset -ryhmään vuorotteluvapaan sijaisesta ajalle 2.3.-28.8.2020.

Liikennetarkastaja

Tehtävänäsi on varmistaa HSL-alueen joukkoliikenteen toimintaedellytykset niin normaali- kuin yllättävissä häiriötilanteissa. Liikennetarkastajana teet aktiivista sidosryhmäyhteistyötä, jotta joukkoliikenteen operoinnin ongelmakohteiden sijainti ja ongelmien laatu saadaan selvitettyä mahdollisimman nopeasti sekä ongelmanratkaisu pystytään hoitamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tällaisia ongelmia voivat olla esimerkiksi infraongelmat, sääsidonnaiset ongelmat, yleisötapahtumat sekä yllättävät häiriötilanteet. Liikennetarkastajana välität tietoa liikenteen operointiin liittyvissä asioissa sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille sekä toimit tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan paikan päällä koordinoimassa tilannetta. Tehtävä sisältää myös joukkoliikenteen laadunseurantaa.

Edellytämme sinulta hyvää paikallistuntemusta, B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tietoteknisiä perustaitoja. Toivomme, että sinulla on kokemusta liikennealalta. Arvostamme järjestelmällistä työotetta, neuvottelutaitoa sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä.

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten sinun tulee täyttää vuorotteluvapaan ajaksi palkattavan sijaisen lakisääteiset vaatimukset.

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan työporukan ja hyvät edut. Parhaat matkat tehdään yhdessä!

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/