(Poistunut julkaisusta)

Liikennesuunnittelupäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Liikennesuunnittelupäällikkö

Työavain 4-113-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 30.09.2019 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Haemme liikennesuunnittelupäällikköä Espoon kaupunkisuunnittelukeskukseen. Espoon väkiluku kasvaa vuosittain 4000-5000 asukkaalla ja 300 000 asukkaan raja ylittyy 2020-luvun alkupuolella. Kasvavan kaupungin ja liikenteen haasteet ovat työsi keskiössä. Kestävien liikkumismuotojen kuten joukkoliikenteen ja erityisesti raideliikenteen merkitys kasvaa viittä kaupunkikeskustamme yhdistävässä liikkumisessa, samoin kuin uudenlaiset liikenteen ja liikkumisen palvelut. Tehtävänäsi on tiiviissä yhteistyössä ja osana maankäytön suunnittelua luoda edellytykset kestävälle kasvulle ja liikkumiselle. Erityisesti laaja-alaiset kasvukäytävä- ja maankäytön yleistarkastelut ovat lähivuosina keskeisiä Espoon kaupunkisuunnittelussa. Johdat yli kahdenkymmenen hengen liikennesuunnitteluyksikköä ja osallistut kaupunkisuunnittelun kehittämiseen osana johtoryhmää. Osallistut lautakuntatyöskentelyyn sekä seudulliseen maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitteluun (HLJ ja MAL-työ) sekä muihin alan yhteistyöryhmiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyvän ammattitaidon ja alan kokemuksen lisäksi erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hallitset ja ymmärrät maankäytön ja liikennejärjestelmän keskinäisiä riippuvuuksia.

Arvostamme lisäksi henkilöjohtamistaitoja, organisointi- ja toiminnan kehittämiskykyä, verkostoitumista sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Näkemyksellisyys ja rohkeus tehdä asioita uudella tavalla luetaan eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 5444,51 €/kk (+ mahd. työvuosilisät)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Kaupunkisuunnittelujohtaja Torsti Hokkanen
050 413 2163
puhelimitse pe 23.8. klo 9-11 ja pe 6.9. klo 9-11

Yleiskaavapäällikkö Essi Leino
046 877 1911