(Poistunut julkaisusta)

Liikennesuunnittelun ryhmäpäällikkö, Vantaa tai Tampere
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haluatko liittyä joukkoomme toteuttamaan kestävää, turvallista ja toimivaa yhteiskuntaamme?

Haemme liikennesuunnittelun ryhmäpäällikköä Liikenne ja kaupunkiympäristö -yksikköön.

Mitä tarjoamme       

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Ryhmäpäällikkönä pääset hyödyntämään osaamistasi sekä kehittämään liikennesuunnittelua ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on juuri alkanut Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Ydintehtäviisi ryhmäpäällikkönä kuuluu olennaisena osana liikennesuunnittelun palveluiden korkean tason ylläpitäminen ja kehittäminen vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa vastaatte, miten Destia tulevaisuudessa tarjoaa turvallisia ja toimivia ratkaisuja liikenneturvallisuuden, liikennejärjestelmien, kestävän liikkumisen toteutukseen ja miten liikennesuunnittelu on tiiviisti osa kestävien ja kehittyvien kaupunkien suunnittelua. Lähtötaso suunnittelussa on korkea, mutta sinä tulet yhdessä asiantuntijoidesi kanssa nostamaan varsinkin älykkään liikkumisen osalta toiminnan kunnianhimoisten tavoitteidemme mukaisesti.

Ydintehtäviisi kuuluu toimia myös itse asiakasrajapinnassa omien asiakkuuksiesi suunnittelutyössä, joka antaa sinulle parhaan käytännön mahdollisuuden myös kehittämistoimenpiteille. 

Johtamislupauksemme mukaisesti, toimit esimiehenä oman ryhmäsi kymmenen asiantuntijan tiimille. Asiantuntijatiimisi koostuu itseohjautuvista ammattilaisista ja töitä tehdään yhdessä toisiaan tukien. Voit olla varma, että päivästäsi ei puutu naurua!

Destian liikennesuunnitteluyksikössä pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella. Kiinteän työpisteesi sijainti on sovittavissa Destian eri toimipisteiden mukaisesti, mutta työsi kannalta parhain vaihtoehto voisi olla esimerkiksi Vantaa tai Tampere. Työsuhde on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyäksesi pystyt osoittamaan näyttöjä tuloksellisesta liikennesuunnittelusta. Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus projektin hallinnasta ja toimimisesta asiakasrajapinnassa sekä kykyä toimia kehitysnäkökulma edellä muutosajurina. 

Insinöörikoulutuksesi (DI tai AMK) antaa tehtävään tarvittavaa osaamista. Tehtävässä menestymisen tukena sinulla on kykyä ja halua sitoutua yhdessä sovittuihin ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tueksesi tehtäväsi ansiokkaaseen hoitamiseen saat koko Destian osaavan henkilöstön.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Mika Tuominen, 044 322 2207 tai mika.tuominen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- hammashoito-, hieronta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Puhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Neilikkatie 17