(Poistunut julkaisusta)

Liikennesuunnittelija
Temp-Team Finland Oy / Swarco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Yritysesittely


Swarco Finland Oy on perustettu vuonna 2003 ja on osa Swarco Nordicia. Swarco Finland Oy tunnetaan markkinoilla nopeasti etenevänä, innovatiivisena ja kannattavana yhtiönä. Suomessa meitä Swarcolaisia työskentelee noin 20 ja liikevaihtomme oli viime tilikaudella 6,7 M€. Swarco Finland Oy on osa kansainvälistä Swarco AG -konsernia. Konsernin liikevaihto on jatkuvassa kasvussa ja nykyään suuri osa siitä tulee erilaisista palveluista.

Työnkuvaus


Etsimme nyt Swarcolle vakituiseen työsuhteeseen liikennesuunnittelijaa, jolla on osaamista ja kokemusta erityisesti liikennevalosuunnittelusta. Liikennesuunnittelijana vastaat itsenäisesti liikennevalojen suunnittelun kokonaisvaltaisesta projektoinnista, johon kuuluvat mm. liikenteen ajoitusten suunnittelu, teknisten vaatimusten ja määräluetteloiden kirjoittaminen sekä suunnitelmien puhtaaksi piirtäminen. Lisäksi tapaat asiakkaita ja osallistut maastokäynteihin.

Haemme yrittäjähenkistä, vastuullista, tarkkaa, oma-aloitteista ja joustavaa henkilöä, joka toimii proaktiivisesti asiakkaiden suuntaan ja kykenee näin työllistämään itseään sekä luomaan uusia asiakkuuksia.

Mitä odotamme sinulta?


•Tehtävään soveltuvaa liikennealan tutkintoa tai vastaavaa työkokemusta
•Huolellista ja tarkkaa otetta työntekoon
•Halua kehittyä tehtävässä
•Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
•Kokemusta erillisohjattujen ja yhteenkytkettyjen liikennevalojen suunnittelusta
•Näyttöä kirjallisten dokumentaatioiden tuottamisesta mukaan lukien selvitykset ja suunnitelmat
•Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:


•Aikaisempi kokemusta vastaavista tehtävistä
•SYVARI-ohjaustavan tuntemus
•Kokemus työmaan aikaisten liikennejärjestelyjen tai pysäköintialueiden liikennesuunnittelusta
•Valmiit yhteistyöverkostot
•Rohkeus tehdä asioita uudella tavalla

Sen lisäksi, että etsimällämme henkilöllä on rautainen ammatillinen osaaminen, toivomme hänen olevan yritteliäs, innostava ja energinen sekä valmis tarvittaessa tarttumaan hands-on töihin. Asenteeltaan hän on kiistaton uudisraivaaja ja häntä kiehtoo ajatus tehdä asioita uudella tavalla. Hän haluaa saavuttaa tavoitteita, kehittyä ja hänellä on vahva usko itseensä.

Mitä tarjoamme?


Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen muine etuineen ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä sekä edetä organisaatiossamme.

Etsimme sopivaa IHMISTÄ osaksi #WeAreSwarco perhettä, sillä uskomme vahvasti, että kaikki on meistä itsestämme kiinni.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Liikennesuunnittelija, viimeistään su 19.1.2020. Valittava henkilö työllistyy vakituiseen työsuhteeseen Swarcolle.

Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muistathan, että myös hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta enemmän, kuin pelkkä CV.