(Poistunut julkaisusta)

Liikennesuunnittelija
Helsingin Satama Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Haemme

Liikennesuunnittelijaa

rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa. Satama on uniikki työpaikka, jossa meri-, maa- ja raideliikenne kohtaavat. Pääset vaikuttamaan Helsingin kaupungille ja Satamalle merkittäviin liikenneratkaisuihin yhteistyössä sataman rahti- ja matkustajaliiketoiminnan, sekä Helsingin kaupungin kaupunkisuunnittelun kanssa. Olet keskeisessä roolissa Helsingin Sataman tekniset palvelut osastolla, joka suunnittelee, tilaa, rakennuttaa sekä tuottaa teknisiä palveluita liiketoimintayksiköiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin.

Toimit Helsingin Sataman liikennesuunnittelijana ja keskeinen osa työtäsi on satamanosien liikennejärjestelyiden ja liikenteenohjauksen suunnittelu, sekä strategiset aluekehitys- ja maankäyttöhankkeita tukevat tehtävät. Kehität rahti- ja matkustajaliikenteen saavutettavuutta keskustasatamissa ja Vuosaaressa, katuverkkoon liittymisen ratkaisuja ja liikenteen toimivuutta yhdessä liiketoimintayksiköiden ja sidosryhmien kanssa. Osallistut asiantuntijana sidosryhmien (mm. kaupunki) liikennettä koskeviin kehitystyöryhmiin ja edesautat Sataman kannalta toimivien päätösten ja lopputulosten syntymistä. Pyrit edistämään kaikkien liikennemuotojen kehitystä suhteessa sataman operaatioihin ml. julkinen liikenne, taksit, saattoliikenne, henkilöautot ja linja-autot.

Tehtävässäsi menestyminen edellyttää luovuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toimit ennakoivasti ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Etsit jatkuvasti uusia ratkaisuja ja viet niitä sitkeästi ja järjestelmällisesti eteenpäin. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja huolellinen.

Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta (esim. ins. AMK, DI tai muu soveltuva koulutus) sekä useamman vuoden kokemusta liikennesuunnittelusta ja vilkkaiden liikennealueiden suunnittelusta, halua kehittää sataman ja katuverkon rajapintaa yhteistyössä kaupungin kanssa sekä nopeaa reagointikykyä alati muuttuvaan toimintaympäristöön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi kotimaisessa, arvostetussa yrityksessä, joustavat työajat, hyvät henkilöstöedut, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan merkittävästi Helsingin Sataman kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet kehittyä alan osaajana. Saat käyttöösi asianmukaiset työkalut ja organisaatioltamme tarvitsemasi tuen.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, mutta toiminta-alueesi kattaa Etelä- ja Länsisataman, Katajanokan, Hernesaaren, Vuosaaren ja Kantvikin satamat sekä Helsingin Hiililaiturit.

Lisätietoja tehtävästä antavat liikennesuunnittelija Sakari Montonen puh 040 590 5463, tekninen päällikkö Ari Parviainen puh 0500 214 904 ja tekninen johtaja Kari Noroviita puh. 0500 403 990. Jätä hakemuksesi, referenssit ja cv:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tästä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydettyämme.

 https://www.portofhelsinki.fi/helsingin-satama/tyopaikat