(Poistunut julkaisusta)

Liikennesunnittelija / liikennesuunnittelun asiantuntija
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme nyt Pöyryn Väyläinfran liiketoimintayksikköön (Tampereelle tai  Vantaalle)

LIIKENNESUUNNITTELIJAA / LIIKENNESUUNNITTELUN ASIANTUNTIJAA

Toimenkuvaasi kuuluvat  monipuolisesti tie- ja katu-  sekä aluekehitys- ja maankäyttöhankkeita tukevat liikennesuunnittelun ja mallinnuksen tehtävät.

Odotamme sinulta:

  • Diplomi/AMK-insinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • useamman vuoden työkokemusta liikennesuunnittelun tehtävistä
  • kokemusta projektien hallinnasta
  • kokemusta liikennesuunnittelu- ja mallinnus ohjelmistojen käytöstä
  • halua kehittyä tehtävässäsi ja kiinnostusta kehittää liikennesuunnittelua yksikössäsi.

Arvostamme:

  • energistä ja yritteliästä lähestymistapaa
  • huolellisuutta, vastuunkantokykyä
  • kehitys- ja yhteistyövalmiutta
  • englannin ja ruotsinkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Teet tiivistä yhteistyötä Pöyryn eri yksiköiden, erityisesti maankäytön ja kaavoituksen asiantuntijoiden kanssa. Saat käyttöösi asianmukaiset työkalut, organisaatioltamme tarvitsemasi tuen ja perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvasi kehittymiseen haluamaasi suuntaan.

Toivomme, että pääasiallinen istumapaikkasi sijaitsisi Tampereella tai Vantaalla, joista tällä hetkellä löytyvät useimmat kollegasi. Joustavien työskentelymahdollisuuksien ansiosta sijaintipaikkakuntaasi olennaisempaa on  kuitenkin Pöyrylle tarjoamasi osaaminen. Työympäristömme on joustava, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voit myös syventää osaamistasi tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti yhtä hyvin kotimaassa kuin kansainvälisillä areenoilla.

Tärkeimpiä asiakkaitamme Suomessa ovat kaupungit ja kunnat kuten Helsingin, Espoon, Tampereen ja Vantaan kaupungit, ELY-keskukset, Väylävirasto sekä yksityiset yritykset, joiden infrahankkeissa olemme olleet pitkään mukana. Viimeaikaisia merkittäviä hankkeitamme ovat olleet esimerkiksi Tampereen raitiotieallianssihanke, Vt 12 Lahden eteläinen kehätie –allianssihanke ja Kuopion Savilahden alueen  infrarakentamishanke. Toimimme kotimaassa maankattavasti, Pohjoismaissa ja muissa vientikohteissa yhteistyössä Pöyryn globaalin organisaation kanssa. Kiinnostavat ja haastavat hankkeemme inspiroivat meitä.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Aki Leislahti p. 050 3309359 (Vantaa) ja Markus Kytölä p. 040 702 1535 (Tampere).

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.6.2019 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla

Hakuaika päättyy: 30.6.2019