(Poistunut julkaisusta)

Liikennepäivystäjä
Intelligent Traffic Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme Helsingin tieliikennekeskukseen kahta

LIIKENNEPÄIVYSTÄJÄÄ

Haemme Helsingin tieliikennekeskukseen kahta motivoitunutta ja kehittämismyönteistä liikennepäivystäjää. Päätehtävänäsi on toimia liikenteen hallinnan operatiivisissa päivystystehtävissä laajan yhteistyöverkon kanssa. Tehtävässä pääset osallistumaan myös laajemmin toiminnan kehittämiseen ja järjestelmien ylläpitoon osaamisesi ja työtilanteesi mukaan. Liikennepäivystäjän työvuorot ovat 12,5 tunnin pituisia. Tieliikennekeskus toimii kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä.

Hakijalta odotamme

• Soveltuvaa teknistä koulutusta sekä osaamista.
• Lisäksi odotamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä muun muassa muiden viranomaisten ja joukkotiedotusvälineiden kanssa.
• Tarvitset tehtävässä hyvää suomen sekä ruotsin kieltä. Tarvittaessa työnantaja tarjoaa koulutusta ruotsin kieleen.
• Olet asiakaspalveluhenkinen ja suhtaudut aktiivisesti kehittyvään toimintaan.

Toivomme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä asioiden välisiä suhteita. Pääset työskentelemään liikenteenhallinnan kehittyvien tietojärjestelmien parissa, joten taito oppia uutta on tärkeää. Arvostamme kokemusta liikenneympäristöstä ja vuorotyöstä.

Tarjoamme Sinulle:


• Tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkentän lisäksi erinomaisen työyhteisön ja työilmapiirin sekä hyvät esimies- ja tukipalvelut.
• Innostavan ja dynaamisen työyhteisön
• Kattavat henkilöstöedut


Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f8cb0db4 viimeistään 21.4.2019 mennessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi