(Poistunut julkaisusta)

LIIKENNEPÄÄLLIKKÖ
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Vastaat sopimusliikenteen operatiivisesta johtamisesta, budjetista, henkilöstöstä ja resursseista sekä säännöllisestä yhteistyöstä tilaajatahon kanssa. Johdat toimintaa ihmisten kautta sekä seuraat tunnuslukujen kehittymistä.

Liikennepäällikkönä toimit kuuden liikenne-esimiehen ja työvuorosuunnittelijan sparraavana lähiesimiehenä. Vastaat kolmen yksikön sopimusliikenteen operatiivisesta johtamisesta, budjetista, henkilöstöstä ja resursseista sekä säännöllisestä yhteistyöstä tilaajatahon kanssa. Johdat toimintaa ihmisten kautta sekä seuraat tunnuslukujen kehittymistä. Vastuualueellasi toimii noin 300 kuljettajaa.

Toimit työsuojelupäällikkönä omalla vastuualueellasi, vastaat työsuojelutoiminnasta ja osallistut aktiivisesti hyvän turvallisuuskulttuurin edistämiseen yrityksessämme. Pyrit kehittämään henkilöstön hyvinvointia, työturvallisuutta ja liikenneturvallisuutta. Osallistut työterveyshuoltoyhteistyöhön ja tuet esimiehiä työkykyprosessien läpiviennissä. Kuulut Pohjolan Liikenteen operatiiviseen johtoryhmään ja raportoit liikennejohtajalle.

Odotamme sinulta kokemusta kuljetusalalta ja vastuullisista esimiestehtävistä. Sinulla on kyky johtaa ja motivoida muita ponnistelemaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Menestyäksesi tehtävässä tulee sinulla olla hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot.

Olet tottunut ottamaan vastuuta ja työskentelemään itsenäisesti, ja sinulla on näyttöä onnistuneesta liiketoiminnan johtamisesta. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat, omaksut uutta helposti etkä pelkää tutustua uusiin järjestelmiin. Linja-autoalan TES-tuntemus luetaan eduksi. Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten liikenne- tai logistiikka-alan insinööri.

Tarjoamme sinulle modernit työvälineet, liikunta- ja virkistysedut, mukavat työkaverit ja vastuullisen tehtävän linja-autoalan kärjestä. Aloitus sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Espoossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Kirpi Niemenmaa, puh. +358 405120257 varmimmin tavoitettavissa 5.7. klo 13-15:00 ja 12.7. klo 9-11:00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 19.7.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14287.