(Poistunut julkaisusta)

Liikennepäällikkö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Kiinnostaako logistiikka-ala? Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Etsimme asiakkaallemme LIIKENNEPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ulkomaan kuljetuksista! 

Asiakkaanamme on kasvuhakuinen yritys, joka tarjoaa kotimaassa ja ulkomailla lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden varastointi- ja kuljetuspalveluja. Yhtiön suuri ja yhtenäinen logistiikkajärjestelmä kattaa Suomen, Baltian ja koko muun Euroopan. Tervetuloa osaksi vuosia yhtiössä toimineen ammattitaitoisen henkilökunnan joukkoa. Toimipaikkasi sijaistee Helsingissä hyvin kulkuyhteyksien varrella. 

Tehtävän kuvaus

Haemme ulkomaan kuljetusosastolle liikennepäällikköä monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin logistiikka-alalle. Pääasiallisenä tehtävänkuvanasi on vastata Euroopan kuljetuksista, liikenteen suunnittelusta, kustannuslaskennasta ja pitää yhteyttä asiakkaisiin. Työkielinä toimii suomi ja englanti, saksan kielen katsomme eduksi. 

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, aiempi kokemus erityisesti lämpösäädeltyjen ulkomaan kuljetuksien osalta on tehtävässä suoriutumisen kannalta eduksi. Toivomme hakijalta myös myyntihenksiyyttä, sekä innokasta asennetta kehittyä roolissasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa työtä. Luonteeltasi olet avoin ja sosiaalinen, sekä suuntaat toimintaasi itseohjautuvasti kohti annettuja tavoitteita. Arvostamme luontaista kiinnostusta alaa ja sen trendejä kohtaan, sekä asiakasvastuullista työotetta. Kustannuslaskennan tuntemus sekä IT-puolen tuntemus ovat tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle miellyttävän ja kannustavan työympäristön vakavaraisen kotimaisen yrityksen palveluksessa. Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan! Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen. 

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15 numerosta 050 537 4289 tai sähköpostitse laura.honkanen@uniflex.fi