(Poistunut julkaisusta)

Liikenneopettaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

LIIKENNEOPETTAJAA

Moderni ja nykyaikainen koko Suomen kattava autokoulu etsii liikenneopettajaluvan omaavaa pätevää, nuorekasta ja rentoa henkilöä kouluttajaksi mm. pääkaupunkiseudulle. Myös muille alueille mahdollista työllistyä.

Valitulta edellytetään liikenneopettajalupa, asiakashallinnan ja yleisten toimisto-ohjelmistojen ja opetettavien asioiden osaamista, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutus- sekä viestintätaitoja. Eduksi luetaan kielitaito, kouluttajaoikeudet ja kokemus esim. raskaan kaluston, moottoripyörien sekä ammattipätevyyksien saralta. Palkkaus liikenneopetusalan TES. Työn aloitus heti kun sopiva henkilö löytyy.

Mikäli täytät työn vaatimat edellytykset, sinulla on mahdollisuus tämän työn kautta mm. joustaviin työaikoihin, mukavaan tulotasoon sekä erittäin laadukkaaseen työskentely-ympäristöön ja säännöllisiin koulutuksiin. Hae heti, haastattelemme jo hakuaikana. Työ alkaa kun sopiva henkilö löytyy.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat