(Poistunut julkaisusta)

Liikenneopettaja - Vaasa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Asiakasyrityksemme on useammalla paikkakunnalla toimiva nuorekas ja vahvasti laajeneva autokoulu, joka tarjoaa oppilailleen ajo-opetusta uudenlaisella konseptilla, erinomaisella hinta-laatusuhteella sekä ainutlaatuisella joustavuudella. Opetusmetodeina käytetään alan uusimpia tekniikoita sekä parhaimmaksi todettuja menetelmiä. Haemme yhteistyössä autokoulualalla toimivan asiakasyrityksemme kanssa asiakaspalveluhenkistä liikenneopettajaa Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävän kuvaus 

Toimit pääasiassa kevyiden luokkien ajokouluttajana. Hoidat myös autokoulutoimintaan liittyvää asiakaspalvelua, oppilaskirjanpitoa, hallintoon liittyviä tehtäviä sekä kaluston ylläpitoa. Sinulla on liikenneopettajan koulutus tai opintosi ovat jo lähes loppusuoralla. Opetuskokemusta sinulle on ehtinyt kertyä noin vuoden ajalta. 

Toivomme sinulta

Innostuneen ja ennakkoluulottoman asenteen lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen sekä yrittäjähenkinen ja osaat toimia joustavasti. Sinulla on hyvät IT-taidot ja käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä. Valintaprosessissa katsomme eduksesi sujuvan englannin kielen taidon sekä raskaan kaluston kouluttajaosaamisen. Ruotsin kielen taito on tehtävässä välttämätön.
Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle haastavan ja itsenäisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa ja kehittyvässä autokoulussa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi vahvuuksiesi mukaan.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi