(Poistunut julkaisusta)

Liikenneopettaja Epic Autokouluun
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Värikkäästi ja hauskasti teipatuista kouluautoistaan tunnettu Epic Autokoulu Oy on vuonna 2013 perustettu moderni autokouluketju, joka työllistää toista sataa liikenneopetusalan ammattilaista sekä useita alihankkijoita. Vuositasolla ajokortin Epic Autokoulu Oy:n kautta saa liki kymmenen tuhatta tyytyväistä asiakasta. 

Yrityksen yhtenä päätehtävänä on kehittää ja modernisoida autokoulualaa pyrkimällä jatkuvasti innovoimalla uusia sekä tehokkaita menetelmiä ja työkaluja laadukkaan liikenneopetuksen tueksi. Epic Autokoulu Oy toimii maanlaajuisesti toiminnan alati laajentuessa. Epic Autokoulu Oy rakentaa selkeää visiota autokoulualan huomisesta ja haluaa olla alan kehityksen kärjessä, niin opetusmenetelmiltään, teknologialtaan kuin myös asiakaskokemuksen luomisessa.

Oletko huumorintajuinen ja asiakaspalveluhenkinen liikenneopettaja vailla uusia tuulia? Pyörittelet rattia sujuvasti? Nautit siitä, kun saat opettaa osaamistasi muille? Hieno juttu, lue lisää!

Etsimme nyt Epic Autokouluun, Helsinkiin

LIIKENNEOPETTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on kokemusta liikenneopettajan työstä, liikenneopettajan koulutus sekä lupa toimia liikenteenopettajana. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja et hermostu vähästä. Haluat aidosti palvella asiakkaitasi niin, että kortin saatuaan he lähtevät varmoin ottein itsenäisesti liikenteeseen.

Sinulla on ainakin B-kortin opettajapätevyys, muut pätevyydet ovat eduksesi. Puhut suomea sujuvasti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen ja energisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen. Epic Autokoulu tarjoaa sinulle myös hyvät henkilöstöetuudet sekä kouluttautumismahdollisuudet. Palkkaus tässä tehtävässä on neuvoteltavissa, palkkatoiveet otetaan vastaan.

Kiinnostuitko? Hyvä homma! Laita hakemus välittömästi tulemaan alla olevasta linkistä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähkäpostitse, tietosuojasyistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi arkisin klo 9-16 välillä p. 020 7798893.

Ja psst: meillä on haku päällä myös Turkuun, tsekkaa tästä: https://go-on.fi/tyopaikat/liikenneopettaja-epic-autokouluun-turkuun-7169748/

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.