(Poistunut julkaisusta)

Liikenneneuvojaksi HSL:lle
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Asiakkaamme HSL etsii joukkoonsa innostuneita liikenneneuvojia Helsingin Pasilaan. HSL:n asiakaspalvelutiimissä on tilaa kahdelle osaajalle kokoaikaisesti toukokuun loppuun 2020 asti.

Oletko luonteeltasi positiivinen ja vastuuntuntoinen? Viihdyt ihmisten kanssa ja sinulle on luontaista tuottaa erinomaista asiakaspalvelua? Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota!

Tehtäväkenttäsi

Liikenneneuvojan tehtävänä on tehdä joukkoliikenne tutuksi asiakkaillemme. Neuvomme joukkoliikennettä, lipputuotteita ja muita palvelujamme koskevissa kysymyksissä sekä vastaanotamme asiakaspalautetta. Toimimme tukena jälleenmyyjillemme ja teemme poikkeusliikennetiedotteita. Tämän hetkisiä palvelukanaviamme ovat puhelin, chat ja sosiaalinen media.

Työ edellyttää hyvää paikallistuntemusta, erinomaisia tiimityötaitoja sekä jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä. Työaika on porrastettu arkisin klo 06.45 – 19.00 välille, viikonloppuina ja pyhinä työaika on klo 9.00 - 17.00.

Sinulleko?

Toivomme löytävämme positiivisen, oma-aloitteisen ja itseohjautuvan tiimipelaajan joukkomme. Itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta, uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Voit olla taustaltasi kokeneempi konkari tai vasta uraasi aloittava asiakaspalvelun ammattilainen, arvostamme kuitenkin aikaisempaa puhelinasiakaspalvelukokemusta. Toivomme sinun olevan työskentelytavoiltasi tarkka, huolellinen ja aikaansaava. Olethan näppärä tietokoneen käyttäjä ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi sekä hallitset ruotsin kielen perusteet.

Sanomattakin on selvää, että otamme sinut ilolla vastaan, kun aloitat meidän tiimissämme. Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, mielenkiintoisen tehtäväkentän, mukavan ympäristön ja huippu työkaverit.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen tulemaan samoin tein, sillä työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Baronan Piian arkisin. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.