Liikennemyymälätyöntekijöitä, ABC Toijala, Akaa
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

HEI SINÄ RAVINTOLATYÖSTÄ KIINNOSTUNUT, HAE MEILLE TYÖKAVERIKSI ABC TOIJALAAN! 

Meillä ABC Toijalassa on paikka auki. Työsuhde on vakituinen, 45-90 tuntia kolmessa viikossa.

Meillä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, mm. liikennemyymälän ja Hesburgerin kassatyötä ja asiakaspalvelua, arjen toimintaan liittyvää varaston täyttöä, salin siisteyden ylläpitoa ja vitriinituotteiden valmistusta. Ruuanvalmistusosaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joten työvuoroja voi olla myöhään arki-iltoinakin ja myös viikonloppuisin. Etsimme pitkäaikaista työntekijää osaksi osaavaa tiimiämme. Asiakas on meille tärkein ja yhdessä pidämme huolta siitä, että asiakaspalvelu pysyy loistavalla tasolla ja kehittyy kaikkina aukioloaikoina.

Minä ja muut työkaverisi täällä tarjoamme sinulle:   

• hyvän perehdytyksen ja henkilökohtaista tukea 

• monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan 

• mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää itseäsi 

• apua, kun sitä tarvitset. Rinnallasi toimii ammattitaitoinen tiimi.  

  

Lupaamme olla työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ihmisten hyväksi ja kehittää toimintaa yhdessä teidän työntekijöiden kanssa. Sinäkin saat siis olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta ja ihmisten työpaikkaa – Vuonna 2020 meidät palkittiin Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella! Lisäksi saat meiltä ylivoimaisesti Suomen kattavimmat henkilökuntaedut. Pokalla ja sydämellä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Nieminen, puh. 010 767 2625.

   

Haethan meidän työkaveriksi viimeistään torstaina 28.10.2021.  

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse rekrytoinnin edetessä ja kutsumme uusiksi työkavereiksi parhaiten soveltuvat videohaastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, muista kirjata tarkka työhistoriasi jo työhakemukseesi. 

 
Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi    

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin. 

Pirkanmaan Osuuskauppaan työnantajana voit tutustua tarkemmin osoitteesta www.pokrekry.fi 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot