Liikennemyymälätyöntekijöitä, ABC Oritupa, Orivesi
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Haemme ABC Orituvalle, Orivedelle

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin (20-60h/3vko) työsuhteisiin.

ABC Oritupa palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 06-22. Työ on monipuolista vuorotyötä ja työtuntien määrä on sovittavissa sen mukaan mikä on toiveesi. Voit työllistyä joko kaupan tai ravintolan puolelle tai vaikka molempiin, jos olet kiinnostunut kaikista työtehtävistä. Emme pistä pahaksi, vaikka kokemustakin löytyisi, mutta se ei ole välttämätöntä, vaan meillä saat perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Kaikkein tärkeintä on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa. Tervetuloa osaksi meidän huippuporukkaa Orivedelle!

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

Haethan tehtävään viimeistään torstaina 9.12.2021.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot