(Poistunut julkaisusta)

Liikennemyymälätyöntekijä, Pirkanmaan Osuuskauppa, ABC Toijala
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Hei sinä innokas työnhakija! Haluatko oppia uuden työn Toijalan ABC-liikennemyymälässä?

Älä pelkää, mikäli sinulta ei löydy aikaisempaa kokemusta monipuolisesta työstä liikennemyymälästä, asenne ratkaisee ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään!

Etsimme nyt Pirkanmaan Osuuskaupan Toijalan ABC-liikennemyymälään

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ HESEN PISTEESEEN ja MARKETIN PUOLELLE

Pääset oppimaan Hesburgerin pisteen tehtävät paistosta asiakaspalveluun tai marketinpuolen myyjän työt hyllytyksestä kassan käyttöön. Lisäksi sinulla on mahdollisuus oppia muitakin liikennemyymälän monipuolisia tehtäviä! Kaikki on sinusta kiinni!

Tarjolla on työ vuoden loppuun kestävissä määräaikaisuuksissa ja työtä on tarjolla Hesen puolella väh. 10 h/vko ja marketin puolella väh. 15 h/vko.

Työsopimus solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Tehtävästä maksetaan MaRaVan työehtosopimuksen mukaista palkkaa mukavine lisineen.

Työ alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä!


Edellytämme sinulta

Vähintään 18-vuoden ikää
Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Intoa oppia uutta


Tarjoamme sinulle

Tässä sinulle loistava mahdollisuus päästä luomaan uusia kontakteja sekä ikimuistioisia asiakaskohtaamisia
Mahdollisuuden päästä kehittymään liikenneaseman monipuolisissa työtehtävissä. Meillä StaffPointilla sinulla on mahdollisuus edetä uralla myös muihin työtehtäviin, kuten erikoistavaraliikkeisiin tai vakituisiin pesteihin
StaffPointin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
040-5180650
saara.hook@staffpoint.fi