(Poistunut julkaisusta)

Liikennemyymälätyöntekijä, Pirkanmaan Osuuskauppa, ABC Orivesi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020
Hei sinä innokas työnhakija! Haluatko oppia uuden työn Orituvan ABC-liikennemyymälässä?

Älä pelkää, mikäli sinulta ei löydy aikaisempaa kokemusta monipuolisesta työstä liikennemyymälästä, asenne ratkaisee ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään!

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ KEIKKATYÖHÖN

Liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti ABC-liikennemyymälän tehtävät asiakaspalvelusta ja rahastuksesta salin siisteyden ylläpitoon sekä kaupan puolen tehtävät. Olet rohkea monitoimitekijä ja kädessäsi pysyy niin ABC:n ruokatarjotin kuin marketin maitolaatikko. Et pelkää aitoja asiakaskohtaamisia ja saat hymyn tarttumaan asiakkaiden lisäksi myös työkavereihisi.

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia ja työvuorot tulevat sijoittumaan liikennemyymälöiden aukioloaikojen mukaisesti aikaisista aamuvuoroista iltavuoroihin ja tietyille liikennemyymälöille myös yövuoroihin. Työ sopii siis mainiosti henkilöille, jotka pystyvät suunnittelemaan omat aikataulunsa ja ottamaan erilaisia työvuoroja vapaasti vastaan.

Sinulle sopivat työvuoroehdotukset näet helposti myStaff-järjestelmämme kautta. MyStaff- App on ladattavissa myös älypuhelimeen, jolloin voit napata itsellesi työvuoroja missä tahansa, milloin tahansa!

Työsopimus solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Tehtävästä maksetaan MaRaVan työehtosopimuksen mukaista palkkaa mukavine lisineen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2020 aikana.


Edellytämme sinulta

Vähintään 18-vuoden ikää
Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Mahdollisuutta vastaanottaa vuoroja joustavasti


Tarjoamme sinulle

Keikkatyössä pääset työskentelemään eri myymälöissä ja tapaat uusia työkavereita sekä asiakkaita. Tässä sinulle loistava mahdollisuus päästä luomaan uusia kontakteja sekä ikimuistioisia asiakaskohtaamisia
Voit sovittaa työn juuri sinun aikatauluihisi sopivaksi
Mahdollisuuden päästä kehittymään kaupan alan työtehtävissä. Meillä StaffPointilla sinulla on mahdollisuus edetä uralla myös muihin työtehtäviin, kuten erikoistavaraliikkeisiin tai vakituisiin pesteihin
StaffPointin henkilöstöedut


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta liikennemyymälän tai päivittäistavarakaupan työstä
Veikkausosaamista
Hygieniapassia


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
040-5180650
saara.hook@staffpoint.fi