(Poistunut julkaisusta)

Liikennemyymälätyöntekijä Laitilan Shell HelmiSimpukkaan
HRC Go On Satakunta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Haemme nyt LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ
Shell Helmisimpukan Laitilan toimipaikkaan.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työtehtävät ovat monipuolisia: tehtäviin kuuluvat liikenneaseman kassa- ja asiakaspalvelutehtävät, toimipaikassa myytävien tuotteiden valmistus, kuten sämpylöiden paistaminen ja muu pienimuotoinen grilliruoan valmistus sekä tuotteiden esillelaitto. Liikenneaseman siivoustehtävät ovat myös osa työkuvaasi.

Tehtävässä pärjää asiakaspalveluhenkisellä asenteella ja myynnillisellä twistillä, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita!
Suomen kielitaito on välttämättömyys, muu kielitaito on tietenkin vain plussaa. Hygieniapassi pitää olla, mutta sekin järjestyy jos sitä ei entuudestaan taskusta löydy.

Shell helmisimpukka tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat Restelin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tunteja sinulle kertyy minimissään 90h/ 3vk.

Kiinnostuitko?
Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalvelu Go On Pori/Turku kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen:
Go On Pori p. 044 980 2826 tai pori@go-on.fi