(Poistunut julkaisusta)

Liikennemyymälätyöntekijä, Jalasjärvi
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Jalasjärvelle LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaisiin työsuhteisiin. Kevään aikana töitä on tarjolla viikonloppu painotteisesti ja kesää kohden työtunnit kasvavat. Tämä työ sopii hyvin alan opiskelijalle, joka haluaa saada arvokasta työkokemusta jo opiskeluaikana.

Liikennemyymälätyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu ja myynti, kassan käyttö, tarjoilu, siisteyden ylläpito sekä tarvittaessa myös keittiön avustavat tehtävät.

Odotamme aurinkoista asennetta työntekoon ja ripeyttä toimia muuttuvissa tilanteissa. Työntekijältä odotamme valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Työssä vaaditaan 18- vuoden ikää.

Tarjoamme rikastuttavan ja monipuolisen työkokemuksen ja mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Jos nautit asiakaspalvelusta ja asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan, voit olla etsimämme työntekijä! Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana!

Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.