Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Oritupa, POK
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021
Hei sinä innokas työnhakija! Etsimme nyt Pirkanmaan Osuuskaupan ABC Oritupaan

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ.

Liikenneaseman ravintolatyöntekijän tehtäviin kuuluvat kassa, tiskaus, sämpylän teko ja pullanpaisto, ja ennen kaikkea asiakaspalvelu. Et pelkää aitoja asiakaskohtaamisia ja saat hymyn tarttumaan asiakkaiden lisäksi myös työkavereihisi. Älä pelkää, mikäli sinulta ei löydy aikaisempaa kokemusta työstä liikenneasemalla, asenne ratkaisee ja tarvittaessa saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Orituvalla on mahdollista tehdä myös vuoroja kaupan puolella, näistä voidaan sopia hakijan kiinnostuksen mukaan!

Työsuhteesta voidaan sopia tapauskohtaisesti hakijan toiveet huomioon ottaen. Työvuorot tulevat sijoittumaan liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti. Tehtävä sopii myös esimerkiksi opiskelijalle, joka pystyy työskentelemään ilta- ja viikonloppupainotteisesti, työvuorot pystytään sopimaan työntekijän tarpeisiin sopiviksi.

Työsopimus solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Tehtävästä maksetaan MaRaVan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (10,36 €/h - 11,57 €/h kokemusvuosien mukaan + ilta- ja viikonloppulisät). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Hygieniapassia ja vähintään 18-vuoden ikää
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta, työtä pelkäämätöntä asennetta
Halua oppia ja kehittyä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisissa asiakaspalvelun ja ravintolan työtehtävissä.
Monipuolisen työn vilkkaassa ympäristössä
Mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja uralla etenemiseen


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta huoltoasematyöstä tai vastaavista tehtävistä
Keittiökokemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Jätä hakemus pikaisesti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota!


Lisätietoja

Pauliina Mäkäläinen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
044-0630425
pauliina.makalainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot