(Poistunut julkaisusta)

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Kortelaan
ABC Kortela

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Oletko reipas asiakaspalvelija, joka uskaltaa tarttua uusiin haasteisiin? ABC Kortela tarjoaa monipuoliset työtehtävät niin myymälän kuin ravintolan puolella. Tässä työssä ei tule tylsää. Tartu siis tilaisuuteen ja hae liikennemyymälätyöntekijäksi!

Haemme ABC Kortelaan iloista ja reipasta liikennemyymälätyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Liikenneasema tarjoaa yhdellä pysähdyksellä monta palvelua niin tiellä liikkujille kuin lähiseudun asiakkaille. Pääset työskentelemään kahvilan, ravintolan ja s-marketin sekä polttoainepalveluiden parissa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä, arvokasta työkokemusta ja mahtavat työkaverit. Työ alkaa maaliskuun lopulla ja kestää ainakin elokuun loppuun asti. Palkka maksetaan kaupan alan TESin mukaisesti.

ABC Kortela on auki 24 h / 7 ja työvuorot sijoittuvat niin aamuun, päivään, iltaan kuin yöhönkin. Töitä on tarjolla vähintään 20 tuntia viikkossa. Työllistymällä Baronan kautta, sinulla on mahdollisuus saada lisätunteja muista Keulan toimipisteistä.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta kassan käytöstä ja rautaiset asiakaspalvelutaidot. Tärkeätä on myös aurinkoinen ja joustava asenne. Eihän hymysi hyydy kiireen keskellä?

Edellytämme sinulta:

  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta (oltava viimeistään työsuhteen alkaessa)
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • kovaa motivaatiota ja halua oppia uusia asioita
  • paineensietokykyä
  • valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina
  • suomen kielitaitoa

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta heti, sillä paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä!