Liikennemyymälätyöntekijä, ABC Kolmenkulma, Nokia
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

HAE MEILLE TYÖKAVERIKSI ABC KOLMENKULMAAN! 

Meillä ABC Kolmenkulmassa on liikennemyymälätyöntekijän paikka auki. Työsuhde on vakituinen, 90h/3vkoa.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ravintolan ja kaupan työtehtäviä, mm. Hesburgerin kassalla ja paistossa, asiakaspalvelussa ja hyllyttämässä. Asiakas on meille tärkein ja yhdessä pidämme huolta siitä, että asiakaspalvelu pysyy loistavalla tasolla ja kehittyy kaikkina aukioloaikoina. Työ on hektistä vuorotyötä eli ripeyttä vaaditaan ja mahdollisuutta työskennellä niin aamuisin, iltaisin, kuin viikonloppuisinkin. Myös yövuoroja on mahdollista tehdä. Toistaiseksi käytämme kaikki myös kasvomaskia koko työvuoron ajan.

Me työkaverisi täällä tarjoamme sinulle:   

• hyvän perehdytyksen

• monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan 

• mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittää itseäsi 

• apua, kun sitä tarvitset. Rinnallasi toimii ammattitaitoinen tiimi.    

Lupaamme olla työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ihmisten hyväksi ja kehittää toimintaa yhdessä teidän työntekijöiden kanssa. Sinäkin saat siis olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta ja ihmisten työpaikkaa – Vuonna 2020 meidät palkittiin Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella! Lisäksi saat meiltä ylivoimaisesti Suomen kattavimmat henkilökuntaedut. Pokalla ja sydämellä. 

Kiva kun luit! Toivottavasti laitat hakemuksen tulemaan. Olisi kiva saada sinut työkaveriksi.    

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Koivisto, puh. 010 767 0690

Haethan meidän työkaveriksi viimeistään sunnuntaina 12.12.2021. 

  

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse rekrytoinnin edetessä ja kutsumme uusiksi työkavereiksi parhaiten soveltuvat videohaastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, muista kirjata tarkka työhistoriasi jo työhakemukseesi. 

 
Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi    

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot