(Poistunut julkaisusta)

Liikennemyymäläpäällikkö, ABC Viitasaari
ABC Viitasaari

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
ABC-myymälät tarjoavat automatkaltaan poikkeaville asiakkaille sekä lähiseudun asukkaille ravintolan, kahvilan, ruokakaupan, pikaruokapaikan ja tankkauspisteen saman katon alta. ABC:lla täytämme erilaisten asiakkaidemme tarpeet tarjoamalla heille erinomaisia tuotteita ja palveluita. Asiakkaiden odotukset ylitämme ripeän, avuliaan ja lämminhenkisen asiakaspalvelumme avulla.

Uskotko sopivasi ominaisuuksiltasi parhaiten työpaikkaan, jossa työpäivät koostuvat erilaisista ihmiskohtaamisista ja työ sijoittuu tapahtumarikkaaseen ympäristöön vailla tylsiä hetkiä?

Haemme nyt ABC VIITASAARELLE LIIKENNEMYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Liikennemyymäläpäällikön tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä esimiestyötä ympäristössä, joka opettaa rautaista priorisointia, ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja. Samalla sinusta kouliutuu itsevarma ja työelämässä arvostettu päällikkö, joka hanskaa laaja-alaisesti erilaiset johtamistilanteet.

Etsimämme tulosvastuullinen liikennemyymäläpäällikkö on työryhmänsä sunnannäyttäjä ja johtaja, joka ei vieroksu asiakasrajapinnassa tehtävää suorittavaa työtä. Hän vastaa yksikön asiakasrajapinnassa tapahtuvasta toiminnasta sekä yksikön myynnin laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteutumisesta kantaen vastuun tiimissään työskentelevistä ihmisistä.

Saatat olla etsimämme henkilö mikäli olet kiinnostunut aidosti asiakkaista ja asiakaspalvelusta sekä työryhmäsi suorituksen johtamisesta. Suhtaudut avoimesti uusiin asioihin ja muutokseen, ja haluat olla aktiivisesti mukana kehittämässä yksikköäsi. Olet sujuva ja selkeä viestijä, ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Paineistetussa ympäristössä työskenteleminen ei ole sinulle vierasta, vaan pystyt pitämään yllä positiivisen asenteen tilanteessa kuin tilanteessa tiimiäsi innostaen ja kannustaen.

Toivomme, että olet kykysi osoittanut liikennemyymäläalan, kaupan tai ravintola-alan ammattilainen, jolla on esimieskokemusta ja jolla on hyvä liiketoimintaymmärrys. Voit kuitenkin myös olla urasi alkutaipaleella oleva, nouseva S-tähti - asenne ja valmius merkitsevät vähintään yhtä paljon kuin aiemmat näytöt.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä huippumukavan työryhmän. Saat työllesi esimiehesi täyden tuen Saat myös huikeat henkilöstöedut, joista esimerkkinä mainittakoon 25% alennus kaikista S-ryhmän ravintolapalveluista kaikkialla Suomessa. Lisätietoja tehtävästä antaa ABC-toimialajohtaja Heikki Tervanen, puh. 050 5935764 tai heikki.tervanen@sok.fi

Hae tehtävää sähköisesti S-rekryn kautta (klikkaa 'täytä hakemus')