(Poistunut julkaisusta)

Liikennemyymäläpäällikkö ABC Raisioon
Turun Osuuskauppa, ABC Raisio

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 150 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 - haluaisitko olla yksi meistä?

Etsimme ABC Raisioon liikennemyymäläpäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti. Tehtävä on kokoaikainen.

Liikennemyymäläpäällikkönä vastaat Sale-, Hesburger- ja ABC Restaurant- konseptien toiminnan tuloksesta ja henkilöstöstä. Tehtävässä tarvitset innostavaa, positiivista ja kehittävää asennetta, kun johdat tiimiäsi päivittäin kohti parempia tuloksia. Organisoit liikennemyymälän toimintaa tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti sekä panostat asiakaskokemukseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Hallitset erinomaisesti nopeasti muuttuvia tilanteita ja työskentelet joustavasti monipuolisissa työtehtävissä.

Arvostamme, mikäli Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemusta ja osaamista ihmisten innostavasta johtamisesta sekä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta. Tehtävässä menestymiseen tarvitset lisäksi ymmärrystä kaupan- ja ravintolatoiminnan tunnusluvuista ja kokonaisvaltaisesta kannattavuudesta.

Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työporukan sekä esimiehen tuen tehtävääsi. Lisäksi saat TOK:n erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuolisen ja haastavan tulosvastuullisen esimiestehtävän.

Kerro meille täyttämällä hakulomake 14.10.2018 mennessä, miksi juuri Sinä olisit hyvä liikennemyymäläpäällikkö Turun Osuuskauppaan!

Kysy lisää Tuomakselta (Tuomas Valanne, ryhmäpäällikkö) p. 0107644114 arkisin klo 9-15.