Liikennemerkkiasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta metallimiestä.

Työtehtävät pitävät sisällään opastepohjien valmistusta, liikenteenohjaustuotteiden kokoonpanoa ja jauhemaalausta. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille!

Työnhakijalta odotamme:
- työkokemusta alalta mielellään vähintään 5 vuotta 
- kokemusta ohutlevytöistä (3mm alumiini) ja valmiutta tuotekehittelyyn sekä tuoteräätälöintiin
- hitsausvalmiutta ja trukinajotaito luetaan eduksi


Työ alkaa vuokratyösuhteena jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme hakemusta palkkatoiveen kera. Tehtävässä käytettäviä koneita ovat: levyleikkuri ja särmäyspuristin Safan, Särmäyspuristin Aliko, epäkeskopuristimia, niittauskone Henrob, profiilisahaus. 

Jätä hakemus ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta!


www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1185473
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa