(Poistunut julkaisusta)

Liikennejohtaja / Liuttu Logistiikka Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Liuttu Logistiikka on tamperelainen perheyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvulle. Työllistämme noin 100 henkilöä. Suunniteltu liikevaihtomme kuluvalla tilikaudella on reilu 6 M€. Vuosien aikana hankittu asiakasluottamus ja vahva logistinen osaaminen luovat pohjan liiketoiminnallemme. Olemme kasvava sekä uudistushakuinen. Olemme useissa verkostoissa kumppanina ja tärkeä osa palvelun parhautta. Toimintamme kulmakivinä ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, nopeus sekä erinomainen asiakaspalvelu.

Haemme nyt Tampereelle sinua aktiivinen ja määrätietoinen 

Liikennejohtaja 

Vastaat työssäsi tavaraliikenteemme 80 kuljettajan, 5 tiimiesimiehen ja 50 ajoneuvon organisaatiomme operatiivisesta toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olet tiiviissä yhteydessä pikapakettijakelun yritysasiakkaisiimme ja kumppaneihimme. Toiminnan tehokkuus, korkea laatu, asiakastyytyväisyys ja henkilöstötyytyväisyys ovat tärkeitä mittareitasi, joiden toteuttamiseen odotamme sinulta perheyritysmäistä hands-on-asennetta. Sinulla on kiinnostus ajoneuvotekniikkaa kohtaan ja tuletkin työssäsi mm. huolehtimaan kalustomme huolenpidon organisoinnista. Ymmärrät palveluliiketoiminnan toimintamalleja ja pystyt tekemään päätöksiä ja toimenpiteitä kustannustehokkaan, mutta korkealaatuisen palvelutason saavuttamiseksi – koska meille jokainen asiakaskokemus on merkityksekäs.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja, logistista näkemystä ja tuloshakuista otetta työhön. Etsimmekin henkilöä, jolla on jo aiempaa esimieskokemusta sekä joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu ymmärrys liiketoiminnan, talouden ja kustannusten perusteista. Odotamme sinulta aiempaa tavaraliikenteen kokemusta, jonka osalta pakettipalveluiden ja erityisesti ns. ’viimeisen mailin’ osaamisen katsomme sinulle eduksi. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvä organisointikyky ja itsenäinen työote. Olet joustava ja viihdyt hyvin nopeasti muuttuvia tilanteita sisältävässä työympäristössä ja säilytät keskittymisen olennaiseen jämäkästi myös paineen alla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jonka kautta pääset kehittämään niin yritystämme, palveluitamme kuin myös itseäsi. Menestyksesi tueksi saat laadukkaat palvelukonseptit sekä aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat pe 7.6. klo 15-16:30 ja to 13.6. klo 12-14 Liuttu Logistiikka Oy:n Tommi Rannisto, puh. 040 567 5810 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV sekä hakemuksesi hakupainikkeen kautta 23.6.2019 mennessä.