(Poistunut julkaisusta)

Liikenneinsinööri
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 17.09.2018 kello 16:00
Liikennesuunnitteluyksikkö, Kielotie 13 01300 Vantaa
Maankäyttö rakentaminen ja ympäristö, Kuntatekniikan keskus
Tekninen ala

Haemme liikenneinsinööriä monipuolisiin liikenteen tulevaisuuteen ja teknologiaan painottuviin tehtäviin, älyliikenteestä pysäköintijärjestelmiin ja uusista liikennemuodoista liikenne-ennusteisiin.

Liikennesuunnittelun tavoitteena on edistää kestävää, sujuvaa ja turvallista liikkumista.
Liikennesuunnitteluyksikkö on osa kuntatekniikan keskusta, jossa projektit viedään alustavista ideoista ja yleissuunnittelusta lähtien toteutukseen ja ylläpitoon saakka. Liikenneala muuttuu ja monipuolistuu jatkuvasti, ja eri teknologiat ja palveluistuminen vaativat yhä enemmän huomiota. Rohkealla ja monipuolisella tekniikan osaajalla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua joukossamme liikennealan huipputekijäksi.

Hakemamme liikenneinsinööri toimii itsenäisesti, mutta tiiviinä osana liikennesuunnitteluyksikköä. Tehtäviin kuuluu muun muassa seuraavia aihealueita, jotka muovautuvat tarpeen ja kiinnostuksen mukaan: liikkumisen ja liikenteen kehittäminen ja uudet liikenneratkaisut, älyliikenne, liikenteen hallinta (mukaan lukien liikennevalot), pysäköinnin kehittäminen kokonaisuutena sekä liikennetiedon keräämisen ja sen analysoinnin kehittäminen. Liikenneinsinöörin tehtävänä voi olla myös laatia liikenne-ennusteita ja toimivuustarkasteluita sekä liikenteen vaikutuksiin liittyviä selvityksiä.

Toivomme hakijalta hyviä perusvalmiuksia tehtävään sekä ennen kaikkea halua kehittyä monipuoliseksi huippuosaajaksi. Tehtävät vaativat osaamisen lisäksi ongelmanratkaisutaitoja ja innovatiivisuutta sekä jatkuvaa vuorovaikutusta muiden toimijoiden kanssa.

Edellytämme työkokemusta liikennesuunnittelutehtävistä ja suunnitteluyhteistyöstä. Kokemusta kehittämistehtävistä, monipuolisista suunnittelutehtävistä, ohjelmoinnista, älyliikenteestä ja liikenteenhallinnasta sekä soveltuva korkeakoulututkinto ovat eduksi, mutta ennen kaikkea etsimme tiimiimme kehittymishaluista tulevaisuuteen katsovaa osaajaa, joka tulee toimeen teknisten ohjelmistojen ja järjestelmien kanssa.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva alemman korkeakouluasteen tutkinto ja työkokemusta liikennesuunnittelutehtävistä ja suunnitteluyhteistyöstä. Kokemusta vaaditaan 1-3 vuotta. Osa kokemuksesta voi olla muuta tehtävään liittyvää kuten ohjelmointia, automaatiosuunnittelua tai kunnallistekniikan suunnittelua. Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Teknisten sopimus
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).