(Poistunut julkaisusta)

Liikenneinsinööri, Kaupunkiympäristö, Suunnitteluyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kadut ja puistot
Suunnitteluyksikkö, Liikennejärjestelmäsuunnittelu

Asematie 6 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Tule kehittämään kanssamme liikkumista Vantaalla! 

Haemme liikennejärjestelmäsuunnitteluun innostunutta ja haasteista pitävää liikenneinsinööriä, joka haluaa kehittää liikkumista ja kaupunkia yhdessä kaupunkiympäristön asiantuntijoiden kanssa. Liikennejärjestelmäsuunnittelussa vastaamme Vantaan liikennejärjestelmän suunnittelusta kaikkien liikennemuotojen kokonaisuutena sekä sen eri osien toimivuudesta ja turvallisuudesta yhdessä koko kaupunkiympäristön toimialan kanssa. Tutkimme liikenteen vaikutuksia ja tuotamme jatkuvasti kehittyvää liikennetietoa kaupunkisuunnittelun tarpeisiin. Huolehdimme liikkumisen kehittämisestä Vantaan kaupungin strategisten tavoitteiden mukaisesti. Valtuustokauden 2018-2021 strategiassa liikennejärjestelmäsuunnittelun erityisenä teemana on Vantaan kehittäminen entistä enemmän joukkoliikenne- ja pyöräilykaupungiksi. Edistämme ympäristöystävällisten liikkumismuotojen ja monimuotoisten liikenneratkaisujen käyttöä. 

Liikenneinsinöörinä osallistut monipuolisesti liikennejärjestelmäsuunnittelun työtehtäviin, jotka tapahtuvat useimmiten tiiviissä yhteistyössä laajan sisäisen ja ulkoisen sidosryhmäverkoston kanssa. Huolehdit esimerkiksi joukkoliikenteen kehittämisestä kuten pysäkkien ja terminaalien suunnittelusta, liikenteen ympäristökysymyksistä sekä kestävän liikkumisen edistämisestä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, joita muokataan kokemuksen ja kiinnostuksen perusteella. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä liikenteen monipuoliseksi osaajaksi ja vaikuttaa koko seudun liikennejärjestelmän kehittämiseen. 

Tehtävässä pääset mukaan kehittämään ja toteuttamaan Suomen nopeimmin kasvavaa kaupunkia alan edistyneimmillä toimintatavoilla. Työskentelet osana liikennejärjestelmäsuunnittelun ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä. Pääset mukaan moniammatilliseen yhteistyöhön ja ketterään työkulttuuriin sekä seudulliseen yhteistyöhön. Meillä näet asioiden laajan kaaren aina suunnittelun alkuvaiheesta toteutettuun kaupunkilaisten asuinympäristöön.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ulospäinsuuntautuneisuutta, innostunutta asennetta, monipuolisuutta, motivaatiota itsensä kehittämiseen, yhteistyökykyä ja vastuullista otetta. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on alemman korkeakouluasteen soveltuva tutkinto, mutta arvostamme yliopisto-opintoja ja monipuolista työkokemusta liikenne- ja kaupunkisuunnittelusta.

Vantaasta ollaan rakentamassa entistäkin parempi ja kiinnostavampi kaupunki. Aktiivinen yhteistyö rakentajien, suunnittelijoiden, sidosryhmien ja asukkaiden kanssa on entistä merkittävämmässä roolissa tiivistyvän kaupunkiympäristön rakentamisessa. 

Kehäradalla on merkittävä rooli alueiden kehittymisessä juuri nyt ja jatkossa kasvua kiihdyttää myös Vantaan ratikka. Ratikan reitin varrelle suunnitellaan laadukasta, esteetöntä ja kestävää katuympäristöä, jonka muotoutumisessa liikennesuunnittelun asiantuntemuksella on merkittävä rooli.

Työpaikka sijaitsee Tikkurilan keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä aivan aseman vieressä, juuri saneeratuissa Asematie 6:n toimitiloissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vakaan toimintaympäristön ja mahdollisuuden etätyöhön.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Alemman korkeakouluasteen soveltuva tutkinto sekä kokemusta liikennesuunnittelutehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3532,04 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min / viikko 


Yhteystiedot:

Liikennejärjestelmäinsinööri
Emmi Pasanen
P. 050 314 5075
emmi.pasanen@vantaa.fi

Suunnittelupäällikkö
Markus Holm
P. 043 827 0942
markus.holm@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.