Liikenneasematyöntekijöitä, Neste Häijää (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Oletko todellinen monitoiminainen tai -mies? Vaihdatko sujuvasti roolia polttoainemyyjästä ravintolatyöntekijäksi?

Asiakkaamme Neste Häijää tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia palveluja vaativallekin kuluttajalle. Palveluihin kuuluvat kahvila- ja myymälätuotteet sekä 200-paikkainen ravintola, josta saa lounaan lisäksi herkullisia A'la carte -annoksia. Kesäisin asiakkaat voivat nauttia virvoitusjuomia 80-paikkaisella ulkoterassilla. Lisäksi asemalta löytyy omat tilat rahtareille sekä kokoustila, jossa on tilaa 50 hengelle. Liikenneasema on avoinna joka päivä aikaisesta aamusta aina puoleenyöhön asti.

Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä 

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin huoltamotehtäviin sekä Hesburger- ja Kotipizza -tehtäviin.

Tehtävät sisältävät kassatyöskentelyn lisäksi myös muita monipuolisia liikenneaseman töitä sekä osittain myös keittiötöitä. Toivomme hakijalta hieman kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta. Edellytämme valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa.

Tarjolla on sekä osa-aikaisia- että kokoaikaisia paikkoja.  Oma auto helpottaa kulkemista töihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa, joten tässä on loistava tilaisuus esimerkiksi välivuoden pitäjille!

Oletko kiinnostunut työskentelemään mukavassa työpaikassa hyvässä työporukassa? Täytä hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280365
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Hietikko (tiia.hietikko (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0447404500
  • Sijainti: Sastamala