(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijöitä ABC:lle
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka aloitti toimintansa 1.1.2013 kun haminalainen Osuuskauppa Ympyrä ja kouvolalainen Osuuskauppa Ympäristö yhdistyivät. Kymen Seudun Osuuskauppaan kuuluu monia kymmeniä kauppoja kuten S-Marketit, Prismat, Salet, ABC-Liikenneasemia, Sokoksia, auto- ja rautakauppoja ja hotelleja.

Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä liikenneasematyöntekijöitä! Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset liikenneaseman työt kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pikaruokaravintolan puolella työskentely, salin puhtaanapito ym. Aurinkoisella ja positiivisella asenteella pärjäät tässä tehtävässä loistavasti!

Liikenneasemat ovat auki vuorokauden ympäri, joten työvuoroja on niin aamu-, ilta- kuin yövuorossa tarjolla. Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä, tarvittaessa töihin kutsuttavana, joten se soveltuu myös opiskelijoille tai lisätyöksi toisen osa-aikatyön rinnalle. Työvuoroja on tarjolla viikoittain ja työskentelyalueena on koko Kouvola, joten oman auton käyttömahdollisuudesta on sinulle suuri etu. Palkkauksessa käytetään kaupan-alan työehtosopimusta.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta otetta työntekoon vilkkaassa ympäristössä, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja joustavuutta työaikojen suhteen. Arvostamme kokemusta kaupanalan töistä ja veikkausosaaminen on eduksi, muttei välttämätön. Saat kassatyöhön perehdytyksen, joten aiempaa kassakokemus ei ole välttämättömyys. Odotamme, että perehdytysvuorojen jälkeen olet sitoutunut vuorojen vastaanottamiseen.
Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tule iloiseen ABC porukkaan mukaan!

Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi, oma auto

Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
0-11 pv

Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, 0401836260

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2020 mennessä.