Liikenneasematyöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Vierumäen Matkakeidas etsii joukkoonsa reipasta ja iloista liikenneasematyöntekijää monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Tiimiin etsitään vahvistukseksi erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta ei hymy hyydy hektisessäkään työympäristössä. Teet työsi huolellisesti ja pidät uuden oppimisesta.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan asiakaspalvelutehtävät kassalla, joten nautithan aidosti asiakaskohtaamisista. Kassatyöskentelyn lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. vitriinituotteiden valmistusta, salaatti-/noutopöydän hoitoa ja pikaruokaravintolan tehtäviä. Sinulla voi olla jo kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sitäkin tärkeämpää on palava halu oppia ja kehittyä.

Työvuorot sijoittuvat klo 5.30-24 väliselle ajalle. Työn sijainnin ja työaikojen vuoksi auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Mikäli monipuoliset työtehtävät herättivät kiinnostuksesi, täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi . Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja saat Amikon Ainolta, aino.pitkanen@amiko.fi, p. 050 339 7633.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot