Liikenneasematyöntekijä
KOILLISMAAN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Primary location:

KEMIJÄRVI

ABC Kemijärvi sijaitsee kuvankauniilla paikalla Kemijärven rannalla tuntureiden ja vaarojen kainalossa. Meillä työskennellään ylpeydellä ”maailman arktisimmalla” ABC-asemalla.  

Haemme loppukesästä täydellisesti uudistuvaan liikennemyymäläämme liikenneasematyöntekijää vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, reipasta asennetta kohdata asiakas sekä ripeää ja aloitteellista otetta työhön. Tehtäviisi kuuluu kaikki liikenneasematyöntekijän työtehtävät. Keittiökokemus katsotaan eduksesi. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta sinulla tulee olla intoa oppia lisää ja kehittää työtaitojasi. Hygienia- ja anniskelupassit sinulla on jo hankittuna.

Työssäsi tarvitset oma-aloitteellisuutta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Hyvät tietotekniset valmiudet sekä digiosaaminen auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Matkahuollon pakettipalveluiden hoito, Veikkaus- ja Toto-osaaminen luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisessa toimintaympäristössä monipuolisen ravintola-alan työn, ammattitaitoiset työkaverit, S-ryhmän laajat henkilöstöedut sekä työhyvinvointi- ja työterveyspalvelut.

Lisätietoja antaa: liikenneasemapäällikkö Mari Mikkonen puh. 050-372 3863, mail. mari.mikkonen2@sok.fi.

Koillismaan Osuuskauppa toimii Koillismaalla ja Itä-Lapissa seitsemän kunnan alueella (Kuusamo, Kemijärvi, Taivalkoski, Pelkosenniemi, Posio, Salla ja Savukoski). Koillismaan Osuuskaupan omistaa noin 14 000 asiakasomistajaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot