Liikenneasematyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Haemme asiakkaallemme LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ.

ABC on S-ryhmän ketju, joka tarjoaa nykyaikaisen ja monipuolisen palveluverkoston matkan varrella.

Liikenneasemalla työskentely on hektistä ja työtehtävät monipuolisia, joten tulevilta apsilaisilta toivomme löytyvän hyvää paineensietokykyä ja kykyä tarttua erilaisiin työtehtäviin. 

Sinulta tulee löytyä timanttisen hyvät asiakaspalvelutaidot sekä motivoitunut asenne työhön. Oman auton käyttö on vaatimuksena, sillä työvuorot sijoittuvat koko suur-Kouvolan alueelle. 

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot voivat sijoittua niin Uttiin, Kausalaan, Korialle, Anjalankoskelle kuin Valkealaankin. 

Vuoroja on tarjolle arkena sekä viikonloppuisin; aamuvuoroja, iltavuoroja sekä yövuoroja. Eduksi katsotaan veikkausosaaminen, hygieniapassi sekä aiempi kokemus liikenneasematyöskentelystä. 

Järjestämme sinulle perehdytyksen sekä harjoitteluvuorot, joten aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön. 

Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot