(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Kariston K-Neste etsii joukkoonsa reippaita ja iloisia liikenneasematyöntekijöitä monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin osaksi energistä työyhteisöä.

Tiimiin etsitään vahvistukseksi erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaavaa tiimipelaajaa, jolta ei hymy hyydy hektisessäkään työympäristössä. Teet työsi huolellisesti ja pidät uuden oppimisesta.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan asiakaspalvelutehtävät kassalla, joten nautithan aidosti asiakaskohtaamisista. Lisäksi pääset ylläpitämään liikenneaseman siisteyttä ja yleisilmettä sekä tiskaamaan. Myös hyllytys voi kuulua työnkuvaasi. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisen keskon kassakokemuksen sekä muun osaamisesi.

Työvuorot sijoittuvat illoille sekä viikonlopuille, mutta olethan valmis työskentelemään liikenneaseman aukioloaikojen mukaan. Työtä on arviolta 15h/vko. Tässä voi olla mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli monipuoliset työtehtävät herätti kiinnostuksesi, täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi . Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi