(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka aloitti toimintansa 1.1.2013 kun haminalainen Osuuskauppa Ympyrä ja kouvolalainen Osuuskauppa Ympäristö yhdistyivät. Kymen Seudun Osuuskauppaan kuuluu monia kymmeniä kauppoja kuten S-Marketit, Prismat, Salet, ABC-Liikenneasemia, Sokoksia, auto- ja rautakauppoja ja hotelleja.
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä liikenneasematyöntekijöitä! Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset liikenneaseman työt kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, salin puhtaanapito ym. Aurinkoisella ja positiivisella asenteella pärjäät tässä tehtävässä loistavasti!

Liikenneasemat ovat auki vuorokauden ympäri, joten työvuoroja on niin aamu-, ilta- kuin yövuorossa tarjolla. Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä, tarvittaessa töihin kutsuttavana, joten se soveltuu myös opiskelijoille tai lisätyöksi toisen osa-aikatyön rinnalle. Työvuoroja on tarjolla viikoittain. Työtä on koko Kouvolan alueella, joten oman auton käyttömahdollisuudesta on Sinulle suuri etu.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta otetta työntekoon, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja joustavuutta työaikojen suhteen. Arvostamme kokemusta kaupanalan töistä ja veikkausosaaminen on eduksi, muttei välttämätön.
Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi, oma auto.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
Keikkaluontoinen
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, kouvola@vmp.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.12.2019 mennessä.