(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Neste K Pukaron Paroni ja Neste K Alppiruusu ovat suosittuja liikenneasemia Lapinjärvellä valtatie 6 varrella. Monipuoliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista ja Neste K Alppiruususta suosittuja kohteita, jotka ovat jo monelle tuttuja pysähdyspaikkoja.

Haemmekin nyt Neste K Pukaron Paronille ja Neste K Alppiruusuun reippaita ja iloisia

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Työ sisältää työskentelyä mm. kahvilassa, ravintolassa, Burger Kingissä ja päivittäistavarakaupassa.

Liikenneasema on auki päivittäin 6-23, ja töitä tehdään liikenneaseman kaikkina aukioloaikoina. Olisi hyvä, jos voisit työskennellä noin 20-30 tuntia viikossa.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen kassatyöskentelystä, ja esim. pikaruoka-aterioiden valmistuksesta. Toivomme sinulta erinomaista asiakaspalveluasennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja innokkuutta oppia uusia työtehtäviä. Työssä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Muu osaaminen esim. anniskelupassi ja veikkauskoneiden käyttö katsotaan sinulle eduksi.

Mikäli monipuoliset työtehtävät jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä herätti kiinnostuksesi, täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Saara Löksy, p. 0504763558, saara.loksy@amiko.fi