(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä liikenneasematyöntekijöitä! Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset liikenneaseman työt kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, avustavat keittiötyöt ym. Aurinkoisella ja positiivisella asenteella pärjäät tässä tehtävässä pitkälle!

Liikenneasemat ovat auki vuorokauden ympäri, joten työvuoroja on niin aamu-, ilta- kuin yövuorossa tarjolla. Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä, tarvittaessa töihin kutsuttavana, joten se soveltuu myös opiskelijoille tai lisätyöksi toisen osa-aikatyön rinnalle. Työvuoroja on tarjolla viikoittain. Työtä on koko Kouvolan alueella, joten oman auton käyttömahdollisuudesta on Sinulle suuri etu.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta asennetta työntekoon, asiakaspalvelutaitoja ja joustavuutta työaikojen suhteen. Arvostamme kokemusta kaupanalan töistä. Veikkausosaaminen on eduksi. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassia ja mielellään myös anniskelupassia.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit työtehtävästä hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
Keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.10.2018 mennessä.