(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Seinäjoki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Etsikkö monipuolista asiakaspalvelutyötä jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Löytyykö sinulta halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Seinäjoelle määräaikaiseen työsuhteeseen iloista ja asiakaspalveluhenkistä liikenneasematyöntekijää.

Liikenneasematyöntekijän työ on monipuolinen. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu ja myynti, kassan käyttö, Veikkaus-pelien myynti, pikaruokatyöntekijän työtehtävät, tarjoilu, siisteyden ylläpito sekä tarvittaessa myös keittiön avustavat tehtävät.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä sillä jokainen työntekijä perehdytetään tehtävään, joten sinulla on loistava mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi innostavan työryhmän tuella. Tärkeintä on positiivinen asenne ja halua oppia uutta!

Odotamme hakijalta ennen kaikkea aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä halua aidosti luoda toiminnallaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Määräaikainen sopimus alkaa elokuun puolessa välissä ja loppuu vuoden lopussa. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 70h/3vk. Työvuoroja on aamu, ilta- ja yövuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin liikenneaseman aukioloaikojen mukaan. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Reipasta otetta työntekoon ja positiivista asennetta
Energistä ja iloista asiakaspalvelutaitoa
Hyvää paineensietokykyä jotta voit työskennellä tehokkaasti myös kiireen keskellä
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta
Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja yövuoroissa arkisin ja viikonloppuisin
Aikaisempi työkokemus on etusi, mutta tärkeintä on hyvä asenne sekä halu oppia uutta


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät vauhdikkaassa työympäristössä
Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Arvokasta työkokemusta
Kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviin
Valtakunnallisen StaffPointin tuomat edut, mahdollisuudet ja tuen koko työsuhteesi ajaksi


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta alan kokemuksestasi / koulutuksestasi sekä nykytilanteestasi. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Kutsumme hakemusten perusteella hakijat videohaastatteluun sähköpostitse, joten tarkkailehan sähköpostiasi.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi