(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Sipoonlahti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Nautitko monipuolisista työtehtävistä ja erilaisista työpäivistä? Oletko valmis tuottamaan laadukkaita palvelukokemuksia asiakkaalle? Haemme nyt Neste K Sipoonlahteen aurinkoista

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, kassalla työskentely, kuorman purku sekä muut monipuoliset liikenneaseman työtehtävät. Työvuorot sijoittuvat välille 5:00-24:00, mutta työskentelet aina vuorossa kollegan kanssa. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille toistaiseksi voimassa olevaksi. Työtunteja on tarjolla 20-25h/viikko ja toiselle tekijälle 25-30 h/vko. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Asiakaspalvelukokemusta ja iloista asennetta
Mahdollisuutta työskennellä kaikissa eri vuoroissa
Ripeää työskentelyä


Tarjoamme sinulle

Kaupan alan TES palkkauksen
Monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden kehittää osaamista kaupan alan tehtävissä


Arvostamme

Veikkaus- ja matkahuolto-osaamista
Keskon kassajärjestelmän tuntemista
Aiempaa kokemusta ravintola- tai kaupan alalta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi, myös roskapostikansiota.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi