(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Riviera, Masku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Etsimme Neste K Rivieraan Maskuun reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ

Tässä työssä ei ole kahta samanlaista työpäivää, sillä pääset tekemään monipuolisesti liikenneaseman työtehtäviä: työhön kuuluu asiakaspalvelu ja myynti myymälän puolella sekä Kotipizzan työt: asiakaspalvelu ja kassa, pizzojen valmistus ja tarjoilu sekä astiahuolto. Etsimämme henkilö on iloinen asiakaspalvelija ja kätevä myös keittiön puolella. Aikaisemmasta kaupan alan tai ravintola-alan kokemuksesta on hyötyä, mutta hyvällä asenteella pääsee pitkälle ja tarjoamme alkuun perusteellisen perehdytyksen tehtäviin.

Neste K Riviera on auki klo 6-24 maanantaista sunnuntaihin ja työvuorot tulevat sijoittumaan liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on 30h/viikko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja solmitaan suoraan Neste K Rivieran kanssa. Palkkauksessa noudatetaan MaRaVan työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluotetta, nopeaa oppimiskykyä ja tiimityöskentelytaitoja
Valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa
Joustavuutta ja paineensietokykyä
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja vilkkaan työympäristön
Mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi ja oppia uutta
Mukavat työkaverit


Arvostamme

Kaikkea aikaisempaa kokemusta kaupan alalta tai ravintola-alalta
Anniskelupassia


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen VIDEOHAASTATTELUNA, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi