(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Riviera, Masku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen liikenneasematyöntekijän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus Neste K Rivierassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on määräaikaisuus ajalle 12.8-29.9.2019. Työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa.

Liikenneasematyöntekijän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki aseman tehtävät asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorot sijoittuvat pääasiasssa arkeen ja päivävuoroihin. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n liikenneasemapuolen mukaan. Kokemus tai koulutus kaupan/huoltamotyöstä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
positiivista ja reipasta mieltä
työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä monipuolisissa tehtävissä
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
hygienia ja anniskelupasssia


Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
vaihtelevat ja monipuoliset työajat
mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
StaffSpecial edut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi