(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Malmi, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Oletko sinä asiakkaamme uusi LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄ?

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme toimipisteessä myydään autopesuja ja vuokrataan mm. pakettiautoja ja peräkärryjä.

Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisemmasta kaupanalan kokemuksesta on hyötyä. Iloinen asiakaspalveluasenne ratkaisee!

Etsimme henkilöä osa- tai kokoaikaiseen 2-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa.

Liikenneasema on avoinna 6-22.

Voit halutessasi heti soittaa ja sopia haastattelusta: Toni Asikainen, 050 470 7377 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan aluksi henkilöstönvuokrauksen kautta ja tavoitteena on vakinaistuminen 4-6 kk kuluessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377 / toni.asikainen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.