(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Kehä 3, Vantaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osa-aikaista liikenneasematyöntekijää.

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme toimipisteessä myydään autopesuja ja vuokrataan mm. pakettiautoja ja peräkärryjä. Huoltoaseman yhteydessä on myös Subway. Työsi sisältää myös subien tekoa.

Keittiötyötaidot, kahvilatyöntekijän tai myyjän aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. hygieniapassi ja veikkausosaaminen on suuri plussa. Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisemmasta kaupan tai ravintola-alan kokemuksesta on hyötyä. Iloinen asiakaspalveluasenne ratkaisee!

Etsimme henkilöä osa-aikaiseen 2-vuorotyöhön. Työtunnit sijoittuvat 6-22 välille sekä viikkotunteja tulee olemaan n. 25h/viikko. Työ sopii myös opiskelijalle.

Työt alkavat mahdollisimman nopeasti.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan aluksi henkilöstönvuokrauksen kautta ja tavoitteena on vakinaistuminen 4-6 kk kuluessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Thu Duong (thu.duong@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!