(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Eläintarha
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Oletko asiakaspalveluhenkinen työntekijä, joka etsii itselleen monipuolista, osa-aikaista työtä? Pidätkö vaihtelevista työtehtävistä? Haluatko työn erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta kauniissa miljöössä? Etsimme nyt Neste K Eläintarhaan

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ

Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Työsuhteen jatkosta on mahdollista keskustella määräaikaisuuden jälkeen. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti, alkuun lähes täydet työviikot, myöhemmin minimissään 15h/viikko.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myymälätyöskentely, kassatehtävät, kuorman purku sekä muut liikenneaseman monipuoliset työtehtävät. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää jo tänään!


Edellytämme sinulta

Aiempaa asiakaspalvelukokemusta
Reipasta työskentelyotetta
Valmiutta työskennellä liikenneaseman eri aukioloaikojen mukaisesti


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työtehtävän
Kaupan alan TES palkkauksen
Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta


Arvostamme

Veikkausosaamista
Aiempaa kokemusta kassalta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi