(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Etsimme asiakkaallemme
LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ useisiin toimipisteisiin.

Asiakkaamme on suuri, kansainvälisesti toimiva hotelli- ja ravintola-alan konserni, joka toimii laaja-alaisesti ympäri Suomea. Etsimme asiakkaamme liikenneasemille reippaita, aktiivisia ja ammattitaitoisia liikenneasematyöntekijöitä keikkatyöhön.

Työsi koostuu monipuolisista työtehtävistä sisältäen mm. kassa- ravintola- ja kahvilatyötä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään usealla osa-alueella aina myyntityöstä keittiön puolelle. Pääset kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi mukavassa työympäristössä useassa erilaisessa toimipisteessä mahdollisuuksiesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisia työvuoroja
- Laadukkaan perehdytyksen, joka suoritetaan osittain verkossa
- Monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään itseäsi aktiivisesti
- Arvokasta kokemusta ravintola-alalta
- Mukavan työympäristön

Toivomme sinulta:
- Reipasta ja aktiivista työotetta
- Joustavuutta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Mahdollisuutta työskennellä joustavasti eri vuoroissa

Katsomme hygieniapassin, sekä aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelu-, kassa-, ja ravintola-alan työstä eduksesi.

Palkkaus: Kaupan alan TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn laatu: Keikkatyö

Lisätietoja paikasta antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen, puh. 044 330 8824 ja Ronja Järvelä puh. 040 054 8811.

Jos kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi järjestelmäämme pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tässä paikassa nopeus on valttia. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista, LinkedInissa ja Instagramista.