(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasematyöntekijä ABC Talliketoon
Liikenneasema Talliketo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Oletko reipas asiakaspalvelija, joka uskaltaa tarttua uusiin haasteisiin? Liikenneasema Talliketo tarjoaa monipuoliset työtehtävät niin myymälän kuin ravintolan puolella. Tässä työssä ei tule tylsää. Tartu siis tilaisuuteen ja hae liikennemyymälätyöntekijäksi!

Haemme Rauman liikenneasema Talliketoon reipasta ja iloista liikennemyymälätyöntekijää. Liikenneasema tarjoaa yhdellä pysähdyksellä monta palvelua niin tiellä liikkujille kuin lähiseudun asiakkaille. Kahvila-, market- ja polttoainepalveluiden lisäksi liikenneasema Talliketo myy lippuja Lukon peleihin ja vuokraa peräkärryä.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset työskentelemään niin kahvilan kuin myymälänkin puolelle. Työhön perehdytettään ja tukenasi ovat mahtavat työkaverit. Voit olla alan ammattilainen tai vasta uraansa aloitteleva innokas oppija. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutöistä ja kassaosaaminen katsotaan eduksi, mutta kokemuksen puutteen voit hyvin korjata oikealla asenteellasi!

Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020. Työ alkaa joulukuun aikana perehdytysvuoroilla ja 1.1. alkaen pääset jo kunnolla työhön mukaan. Työtä on tarjolla keskimäärin 25h/ vko. Työvuoroja on tarjolla kaikkina liikenneaseman aukioloaikoina.

Edellytämme sinulta:

  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta (oltava viimeistään työsuhteen alkaessa)
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • kovaa motivaatiota ja halua oppia uusia asioita
  • paineensietokykyä
  • valmiutta työskennellä aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi meille Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli jokin jäi mietityttämään, kysymyksiisi vastaa Baronan Seppo toimistoaikoina numerosta 050 350 8528.