(Poistunut julkaisusta)

liikenneasematyöntekijä, ABC Alajärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Hei, etsitkö työtä jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Nautitko asiakaspalvelutyöstä? Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä ja vilkkaassa työympäristössä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ABC Alajärvelle LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla ainakin vuoden loppuun ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 50h/3vk. Työvuoroja on aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, liikenneaseman aukioloaikojen mukaan.

Liikenneasematyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu ja myynti, kassan käyttö, Veikkaus-pelien myynti, pikaruokatyöntekijän tehtävät ja tarjoilu. Huolehdit myös työympäristön viihtyvyydestä sekä siisteydestä ja tuot omalla aktiivisuudella panoksesi jokaiseen työpäivään. Tarvittaessa työtehtäviin voi kuulua myös astiahuoltoa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä. Kuitenkin kaikkein tärkeintä on innostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta! Jokainen työntekijä perehdytetään tehtävään, joten sinulla on nyt loistava mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työkokemusta osaavan työryhmän tuella.

Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Oma-aloitteisuutta ja ripeää työotetta
Innostunutta asiakaspalveluasennetta
Joustavuutta
Hyvää paineensietokykyä
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät vauhdikkaassa ympäristössä
Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja kokemustasi
Vahvan organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja osaamisestasi. Liitä hakemukseen myös CV ja suosittelijasi yhteystiedot. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme videohaastatteluun jo haun aikana, joten muistathan tarkkailla sähköpostiasi!
Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi